Sodyboje virtos žuvienės kvapas


Neturėjo žmogus vargo-įsigijo sodybą. Dabar žolės reikia dvigubai daugiau pjauti, gėlių dvigubai daugiau sodinti, bet ir oras vienkiemyje dvigubai švaresnis, ramybė dvigubai didesnė ir nėra kada jokiomis depresijomis ar galvos skausmais skūstis, nes diena prabėga taip greitai, kad jau nebesivargini net į laikrodį žiūrėti.

Kaip tik šį sekmadienį pasitaikė tokia vėsesnė dienelė, todėl šeima nusprendė, kad reikėtų išsivirti žuvienės. Žinoma, kad tik ant laužo ir su žarijose keptomis bulvėmis. Beje, tokių bulvių jau nebeprisimenu kada valgiau.

Arūnas sumeistravo laužavietę ir neilgai trukus puode jau linksmai kunkuliavo vanduo. Beliko tik sudėti šamą, morkas, svogūnus ir prieskonius. O , kad laikas verdant sriubą neprailgtų, atsinešėme kėdutes, užkandos ir uosdami laužo dūmų kvapą, grožėdamiesi savo mišku, plepėdami kaip mums čia gera, laukėme kada galėsime paragauti žuvienės.

Va, va, o čia jaunosios panelės, nepasidažiusios, jau savaitę pragyvenusios gamtoje, visiškai nenorėjo fotografuotis ir linksmai prieš fotokamerą “lambadą” sušoko.

Advertisements

2 atsakymai to “Sodyboje virtos žuvienės kvapas”

  1. oho, kaip gražiai gėles apsodinot 😉
    tikiuosi žuvienė buvo pagal tėčio receptą 😀 su viskuo, su kuo priklauso 😀 ir dar… jūs su megztiniais!!! pas mus vis dar trumpos rankovės, nors šiandien jau vėsiau, visa laimė 🙂

  2. Danaja art Says:

    taip taip, žuvienė pagal tėčio receptą, su visais priedais 🙂

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: