Sviestinės bandelės su vyšniomis ir marmeladu


Nuotraukoje panašūs į keksiukus, bet kitokių formelių neturėjau. Nežinau, kodėl pavadinimas “bandelės” nes tiek skoniu, tiek pačia tekstūra primena labai skanius keksiukus.

Sudėtis: 225g/2puodeliai miltų su kepimo milteliais, 5 ml/1 šaukštelis maltų prieskonių mišinio (aš nusipirkau prieskonių mišinio keksiukams), 75g/6 šaukštai cukraus pudros, 115g /konservuotų vyšnių, 30ml/2 šaukštai apelsinų marmelado, 150ml/ lieso pieno, 50 g/4 šaukštai minkšto saulėgrąžų margarino.

Darbo eiga: Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros. Patepkite aliejumi 12 kepimo formelių (man gavosi 10 keksiukų). Sumaišykite miltus su prieskoniais, paskui įmaišykite cukrų ir vyšnias. Sumaišykite marmeladą su pienu ir supilkite į miltus. Sudėkite margariną. Išmaišykite. Supilkite tešlą į formeles ir kepkite 20-25 minutes , kol sutvirtės ir gražiai pagels. Išverskite pyragaičius ant grotelių ir patepkite viršų šiltu marmeladu. Patiekite šiltus arba šaltus.

SKANAUS!

Advertisements

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: