Sviestinės bandelės su vyšniomis ir marmeladu


Nuotraukoje panašūs į keksiukus, bet kitokių formelių neturėjau. Nežinau, kodėl pavadinimas “bandelės” nes tiek skoniu, tiek pačia tekstūra primena labai skanius keksiukus.

Sudėtis: 225g/2puodeliai miltų su kepimo milteliais, 5 ml/1 šaukštelis maltų prieskonių mišinio (aš nusipirkau prieskonių mišinio keksiukams), 75g/6 šaukštai cukraus pudros, 115g /konservuotų vyšnių, 30ml/2 šaukštai apelsinų marmelado, 150ml/ lieso pieno, 50 g/4 šaukštai minkšto saulėgrąžų margarino.

Darbo eiga: Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros. Patepkite aliejumi 12 kepimo formelių (man gavosi 10 keksiukų). Sumaišykite miltus su prieskoniais, paskui įmaišykite cukrų ir vyšnias. Sumaišykite marmeladą su pienu ir supilkite į miltus. Sudėkite margariną. Išmaišykite. Supilkite tešlą į formeles ir kepkite 20-25 minutes , kol sutvirtės ir gražiai pagels. Išverskite pyragaičius ant grotelių ir patepkite viršų šiltu marmeladu. Patiekite šiltus arba šaltus.

SKANAUS!

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: